Lookalikes.nl

Amy Winehouse lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Amy Winehouse

30 minuten

Live

17130 keer (info)

1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wanneer deze lookalike als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.


Deze lookalike heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat deze lookalike en imitator van Amy Winehouse met haar imitatie de finale haalde n won van "My Name Is... 2010".

Tegenwoordig is deze lookalike van Amy Winehouse een veel geboekte artiest en treedt ze over de hele wereld op, en zelfs voor Madonna.

Setlist:
* You know Im no good
* Valerie
* Wake up alone
* Me and Mr. Jones
* Rehab
* Love is a losing game
* Back to black

Overige nummers zijn op aanvraag ook mogelijk, mits tijdig aangegeven.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Amy Winehouse Look a Like, Amy Winehouse Imitator, Amy Winehouse Dubbelganger, Valerie, Rehab, Tentfeest, Privefeest, Bedrijfsfeest, Verslaving, Overleden, My Name is Amy Winehouse, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht k interresant:
Deel deze pagina: Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl 2022©