Lookalikes.nl

De Andre van Duin lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Andre van Duin

1x 30 minuten

Live

4021 keer (info)

895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl/includes/Lookalike/include.php on line 24
Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

André van Duin lookalike - LIVE OPTREDEN

De artiest om van uw carnavalsfeest of foute party één groot succes te maken is natuurlijk André van Duin. De imitator van Van Duin zorgt ervoor dat de sfeer op uw feest opperbest is en laat oude carnavalstijden herleven!

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Zet de polonaise maar vast in, tijdloze carnavalskrakers en hits als Willempie, De Behanger, Tatataa, Ep Oorklep, Tingeling, Paard In De Gang, Grote Bloemkolen, Daar Ben Ik Niet Blij Mee, Mijn Opoe, Zandzakken Voor De Deur, Me Kammetje, Flip Fluitketel, De Vuilnisman, Joep Meloen, In het Zuiden, Ik Wil Met Jou Wel Dansen, Sambaballen Samba, Ik Wil Met Jou Wel Zeven Weken, De Warme Balletjes, Het Naaimachine Lied, De Steek Van De Keizer, 35 Koeien, Geef Mij Maar Een Neut, Dudeljoo, Nederland Die Heeft De Bal, Het Balpen Lied, Ayohee, Ome Cor Heeft Een Drilboor, Jaap Aap, De Groetjes Van Ruud, Nee Nou Wordt ie Mooi, Een Boutje En Een Moertje, Kietel Me Niet, Oranje Boven, Ritsie Weer Open, Onzichtbare André, Grote Voeten en Het Pizza-lied passeren de revue!

In 30 minuten zingt deze André van Duin imitator vele hits van André van Duin. Daarnaast neemt hij ook graag de presentatie tijdens uw carnavalsfeest voor zijn rekening, dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze! Jarenlange studie naar de werkwijze van Nederlands grootste komiek, perfecte studio orkestbanden en eigen techniek tijdens het optreden zorgen ervoor dat deze act gegarandeerd een succes zal zijn!

Beluister hiernaast een geluidsfragment!

Ook alleen te boeken als animatie act op uw feest! KLIK HIER
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: