Lookalikes.nl

De Arnold Schwarzenegger lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Arnold Schwarzenegger
Duur: tot 3,5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 7194 keer (info)
Vanaf:
795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Arnold Schwarzenegger(7) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze Look a Like. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.
Vanaf dat moment herkenden mensen hem als één van de grootste sterren van Hollywood: Arnold Schwarzenegger! Ook zijn vrouw kon haar ogen niet geloven, en gaf hem terug in Nederland als verrassing op voor een look-a-like wedstrijd. Hij werd vierde en sinds die dag besloot hij om een professionele look-a-like te worden. Een look-a-like die ook nog eens gek is van zijn idool!

Ideaal voor openingen, filmspots, maar ook als bezienswaardigheid, meet and greet....

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: