U bent hier: Home :: Dé Christina Aguilera lookalike

Christina Aguilera lookalike

Boekingen Informatie Recensies
Een foto de lookalike van Christina Aguilera
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1972 keer
(info)
Prijs:

Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Christina Aguilera(209) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Christina Aguilera lookalike won in 2011 het RTL4 programma, My name is... In een spannende finale versloeg zij "Alicia Keys" en "Elton John" met het nummer "Fighter".
Zij danst en zingt "Net als... Christina Aguilera", ze danst vanaf haar 18e en geeft inmiddels ook zelf dansles. Na haar deelname aan "My name is...", was te zien in de Musical "Daddy Cool".

Met een hoog swinggehalte neemt zij u mee in een spetterende live-act, een ideale act op schoolfeesten en in dancings en/of discotheken. Ook op uw bedrijfs- en/of personeelsfeest, speciaal voor de jongere collega´s, mag ze niet ontbreken en maakt zij er een dan ook waar "Top 40" feestje van.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4.2/5
28x gestemd
Mijn beoordeling: