U bent hier: Home :: Dé Barry White lookalike

Barry White lookalike

Boekingen Informatie Recensies
Een foto de lookalike van Barry White
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien:
5586 keer
(info)
Prijs:

Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Barry White(240) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze lookalike en imitator van Barry White wordt regelmatig tijdens zijn werk aangesproken dat hij enorm op Barry White lijkt. Inmiddels heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en kunnen we hem vanaf maart 2014 aanbieden.
Deze lookalike en imitator van Barry White, heeft bijna dezelfde, donkere, stem als de echte Barry White had. Als je hem hoort zingen, in combinatie met zijn voorkomen is de gelijkenis bijna 100% treffend.

In een set van 20 min. brengt hij de bekende hits van Barry White, zoals: "You´re the first, the last, my everything", "You see trouble with me" en "Can´t get enough of your love" ook zal hij "My way" van Frank Sinatra in een Barry White jasje steken, en deze vaak als afsluiter van zijn optreden ten gehore brengen.

Laat u meeslepen met de "slaapkamer-muziek" van Barry White, met deze lookalike en imitator van Barry White.

Tegen een meerprijs neemt hij zijn 3 danseressen/zangeressen mee naar een optreden.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4.6/5
5x gestemd
Mijn beoordeling: