Lookalikes.nl

De Helene Fischer lookalike - Biografie

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Helene Fischer
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 547 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Helene Fischer(267) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Atemlos genieten van een optreden van Helene Fischer bij u thuis, op uw evenement of oktoberfest? Dat kan vanaf nu met deze Helene Fischer Tribute show!
In een 30 minuten optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers!

Deze Helene Fischer Tribute beschikt over een jarenlange podiumervaring en met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze geroutineerde blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek!

Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ´heuse´ handtekening en selfie.

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: