Lookalikes.nl

De Andre Hazes lookalike - Biografie

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4283 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre Hazes(3) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Op jonge leeftijd is hij begonnen met muziek maken. Hij is in een band begonnen bij zijn oom, en is nu al 8 jaar solo bezig. Op dit moment word er gezegd dat hij een van de meest gevraagde artiesten van Nederland is. Met zijn look-a-like act als zijn grootste idool Andre Hazes word hij door heel nederland geboekt.
Ook in het buitenland heeft deze Look a Like veel succes. Zo is hij o.a. in Curacao, Gran Canaria, Tormolinos en Budapest al geweest. Ook daar is hij al redelijk bekend. Voor de toekomst wil hij niet alleen als de look-a-like Andre Hazes gezien worden, maar ook als de zingende jukebox met zijn ruim 350 nummers.

Voor vele bekende bedrijven zoals: KLM, Heineken, Amstel Bier, Medeco, grote landelijke evenementen, cafe´s en restaurants heeft deze Look a Like opgetreden.

Overal waar hij optrad was het een geslaagd feest. Veel complimenten voor zijn geweldige show. Ook in het buitenland brengt hij de Nederlanders een stukje muziek van eigen bodem. Ook daar was elke avond geslaagd met veel plezier en complimenten. Deze Look a Like wil nog zo lang mogelijk de mensen vermaken met zijn optredens in zijn verdere carriere.


Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: