Lookalikes.nl

De Andre Hazes lookalike - Biografie

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4668 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre Hazes(48) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Noem een nummer van Andre Hazes en deze Imitator zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je.
Reeds een aantal jaar vertolkte hij liederen van Andre Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen.
Door vele optredens in plaatselijke cafe´s, zalen en partijen, is het nu wel duidelijk geworden dat hij klaar is om aan heel Nederland zijn talent te performen.

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van Andre Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende vergelijkenis.

Deze Look a Like is inmiddels al een veel geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan hem geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma´s van TV Gelderland en TV Oost.

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: