U bent hier: Home :: Dé Inge de Bruijn lookalike

Inge de Bruijn lookalike

Boekingen Informatie Recensies
Een foto de lookalike van Inge de Bruijn
Duur: Maximaal 3 uur
Live: Live
Gezien:
2671 keer
(info)
Prijs:

Vanaf:
649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Inge de Bruijn(55) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Look-a-Like Inge de Bruijn kunt u boeken voor uw feesten en partijen, maar ook zal zij een verpletterende indruk achter laten op beurzen en openingen, en geeft zij speeches, kortom; deze charmante Look-a-like Inge gaat graag met u op de foto.... (niet te boeken in zwemtenue).
Deze "Inge" is 2 jaar ouder, maar lijkt echt verbluffend veel op de echte Inge de Bruijn. Doordat ze zo vaak werd aangesproken op straat, of ze Inge echt was, heeft ze er “werk” van gemaakt. Ze komt uit Ridderkerk, en dat is vlak bij de geboorteplaats Barendrecht van de echte Inge, waardoor ze hetzelfde accent bezit.... Kortom, deze Look a Like is geen Zwem(ster), maar wel een Olympisch kampioen dubbelgangster...Inge de Bruijn...

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4.2/5
18x gestemd
Mijn beoordeling: