Lookalikes.nl

De Frans Bauer en Marco Borsato lookalike - Boekingen

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Frans Bauer en Marco Borsato
Duur: 30 a 45 minuten
Live: Live
Gezien: 5059 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frans Bauer en Marco Borsato(100) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

- Boekingsformulier -

U wilt de lookalike van Frans Bauer en Marco Borsato boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of de lookalike van Frans Bauer en Marco Borsato op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij én u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie, binnen 15 minuten, niet ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma. (Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

*

*

*

*

*

* (dd-mm-jjjj)

(Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)

in

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van de lookalike van Frans Bauer en Marco Borsato. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.