Lookalikes.nl

De Helene Fischer lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Helene Fischer
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 26630 keer (info)
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Helene Fischer(262) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De heetste en enige Helene Fischer Look a Like, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.
Sinds 2014 treed deze imitator zo goed als wekelijks op. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu ook te zien en te horen in Nederland.

Net zoals Helene Fischer zelf is deze Look a Like een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, deze imitator zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . "Atemlos", "Phänomen" en "Fieber" zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: