Lookalikes.nl

De Beyonce lookalike - Informatie aanvragen

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Beyonce
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 10983 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Beyonce(191) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

- Contactformulier -

U wilt wat weten over de lookalike van Beyonce, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven op uw vraag en/of opmerking.

Mocht u binnen 15 minuten geen kopie van het verzonden bericht ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma.(Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Vermeld bij een informatie aanvraag alstublieft de datum en de locatie van het feest of evenement waar u de lookalike van Beyonce wellicht wilt laten optreden.

U dient alle velden in te vullen en het formulier te bevestigen!

*

*

*

*

Dit formulier kunt u gebruiken om allerlei vragen omtrent de lookalike van Beyonce te stellen. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.