Lookalikes.nl

De Jan Smit lookalike (14)

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Jan Smit

30 minuten

Live

6099 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze imitator kreeg landelijke bekendheid door zijn TV- en radio-optredens als Jan Smit. De echte doorbraak kwam nadat zijn opa hem had opgegeven voor het TV-programma "My Name Is...", waar hij als Jan Smit de halve finale haalde en de zaal op zijn kop kreeg. "My Name is..." werd in Nederland uitgezonden door RTL, in Belgie door VTM. Samen goed voor meer dan 3 miljoen kijkers!
In het najaar van 2014 was deze imitator van Jan Smit te zien in het SBS6 programma "the Winner takes it all" en ook daar ging hij met glans door naar de finale.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

- Recensie plaatsen -

Beste bezoeker, plaats gerust een recensie, maar houdt het wel netjes. Alle recensies worden eerst door ons bekeken. Na onze goedkeuring worden ze getoond op de recensie-pagina van de betreffende artiest.

U dient alle velden in te vullen en te bevestigen!

*

*

*

*

Ik vind:

De lookalike van Jan Smit uitstekend, ik geef 5 sterren.

De lookalike van Jan Smit erg goed, ik geef 4 sterren.

De lookalike van Jan Smit goed, ik geef 3 sterren.

De lookalike van Jan Smit niet goed, ik geef 2 sterren.

De lookalike van Jan Smit slecht, ik geef een 1 ster.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: