Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Andre van Duin

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Andre van Duin

Er zijn 3 Andre van Duin lookalikes gevonden:

Andre van Duin Lookalike (245)
Een foto de lookalike van Andre van Duin
Duur: 1x 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1534 keer
(info)
Reviews:
4/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre van Duin(245) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
André van Duin lookalike - LIVE OPTREDEN

De artiest om van uw carnavalsfeest of foute party één groot succes te maken is natuurlijk André van Duin. De imitator van Van Duin zorgt ervoor dat de sfeer op uw feest opperbest is en laat oude carnavalstijden herleven!

Andre van Duin Lookalike (35)
Een foto de lookalike van Andre van Duin
Duur: 1x 40 minuten of 2 x 20 minuten
Live: Live
Gezien:
2915 keer
(info)
Reviews:
4.2/5 (5x)
Prijs:
Vanaf:
849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre van Duin(35) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is deze persoon gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek Andre van Duin.

Andre van Duin Lookalike (51)
Een foto de lookalike van Andre van Duin
Duur: Max. 3 x 30 minuten animatie
Live: Live
Gezien:
1737 keer
(info)
Reviews:
4.1/5 (7x)
Prijs:
Vanaf:
595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre van Duin(51) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
André van Duin, wie kent hem niet? Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen! Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieén niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.