U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Caro Emerald

Er zijn 2 Caro Emerald lookalikes gevonden:

Caro Emerald Lookalike (232)
Een foto de lookalike van Caro Emerald
Duur: 30 - 45 minuten
Live: Live
Gezien:
1063 keer
(info)
Reviews:
 4.5/5 (4x)
Prijs:

Vanaf:
€ 1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Caro Emerald(232) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze, van origine Engelse, lookalike van Caro Emerald heeft een wonderbaarlijke gelijkenis met de echte Caro Emerald. Caro heeft ooit gezegd: Ik dacht dat ik het was. Na dat ze een filpmje zag van deze lookalike.

Caro Emerald Lookalike (199)
Een foto de lookalike van Caro Emerald
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1064 keer
(info)
Reviews:
 4.1/5 (8x)
Prijs:

Vanaf:
€ 1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Caro Emerald(199) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Caro Emerald is het nieuwe geluid in de hedendaagse muziek. Ze werd bekend door het nummer “Back it up”en al snel daarna volgde de hit “Night like this”. Alsof dat niet genoeg was scoorde ze ook nog eens met de hit ‘That Man”. Caro Emerald is geinspireerd door de jaren 50 en een mix van balllroom jazz, tango, mambo met een lekkere beat.