Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Rene Froger

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Rene Froger

Er zijn 2 Rene Froger lookalikes gevonden:

Rene Froger Lookalike (28)
Een foto de lookalike van Rene Froger
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2070 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (6x)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Rene Froger(28) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Rene Froger impersonator en look-a-like zet met zijn optreden, repertoire, geweldig stemgeluid en orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer.

Rene Froger Lookalike (192)
Een foto de lookalike van Rene Froger
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
3139 keer
(info)
Reviews:
4.4/5 (5x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Rene Froger(192) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Imitator heeft inmiddels al menigmaal opgetreden voor een groot publiek, waar hij "live´ de bekende nummers van Rene Froger met perfectie zingt .