Lookalikes.nl

De Gerard Joling lookalike - Recensies

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Gerard Joling
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 9068 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Gerard Joling(86) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Er zijn 3 recensies gevonden:

Martin van Dijk - Woerden 22-06-2015 om 17:04u
Op 19 juni hadden we een foute party georganiseerd. We hadden een aantal zangers waaronder de Gerard Joling imitator.
Zijn optreden paste precies bij het thema.
Natuurlijk kreeg hij al snel de zaal mee met zijn bekende meezing nummers. En dat pak wat hij aan had fel rose met glitter om te gieren. Als je van een feest houd is hij zeker een aanrader.
Martin van Dijk gaf 5 sterren!
*****
Martijn & Kimberly - Hilversum 17-10-2012 om 20:59u
Op 5 oktober 2012 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven en hadden via gratistrouwen.nl Gerard Joling geboekt om op onze feestavond een optreden te geven. Om iets na 22:00 uur was het dan aan Gerard Joling de beurt om de zaal op zijn kop te krijgen. En dit werd al gelijk bij het eerste nummer bereikt. Wij vonden het echt geweldig en, luisterend naar alle geluiden en meningen van de overige aanwezigen, kon er gesteld worden dat het een enorm succes was. Foppers in Concert, Jolanda en Gerard Joling, bedankt voor jullie GEWELDIGE bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Martijn en Kimberly
Martijn & Kimberly gaf 5 sterren!
*****
Tom Nelissen - Eindhoven 12-03-2011 om 15:11u
Ik heb deze look a like aan het werk gezien in Eindhoven, wat een act! Als ik door m’n wimpers keek leek het net of de echte Geer op het podium stond! Zelfs zijn haardracht, de steentjes op het kostuum, en de manier van praten!! Superrr ik heb genoten en raad iedereen dit optreden aan!
Tom Nelissen gaf 5 sterren!
*****