Lookalikes.nl

De Robert ten Brink lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Robert ten Brink

In overleg

Live

1426 keer (info)

1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Hij is de winnaar van dé imitatietalentenjacht van RTL 4 ‘De Casting Kantine’ en speelde vervolgens in het 12de seizoen van ‘De TV Kantine’. Ricardo Ras is met zijn populaire imitatie op Robert ten Brink door Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap uitgeroepen tot de beste imitator. Ook Robert ten Brink zelf was onder de indruk.

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Zijn stem, de maniertjes, zijn mimiek: als Ricardo in de huid kruipt van Dr. Love, Robert ten Brink dan zit je gewoon in een aflevering van All You Need is Love of Weekend Miljonairs. Feilloos weet hij een van de grootste en bekendste namen uit de Nederlandse showbizz neer te zetten.

All You Need is… Ricardo Ras
Het (weer) in contact komen met uw zakenrelaties, uw event aan elkaar laten praten, een opening laten verrichten of samen met ‘Robert’ een andere ludieke actie uit zetten. Het kan allemaal. U kunt Ricardo Ras boeken als Robert ten Brink imitator.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: