Lookalikes.nl

De Andre van Duin lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Andre van Duin

1x 40 minuten of 2 x 20 minuten

Live

6196 keer (info)

849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl/includes/Lookalike/include.php on line 24
Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is deze Andre van Duin lookalike gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek Andre van Duin.
Al ruim 15 jaar imiteert hij zijn grootste idool. Hij kent Andre van Duin, van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van hem niet te onderscheiden van het echte "Andre van Duin geluid".

Deze lookalike imiteerde de bekendste typetjes van Andre van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit "Ajohee".

In deze superact, met de nodige dosis Andre van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo┤s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers worden gevraagd te assisteren bij Andre┤s nieuwste experiment...de guillotine.

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: