Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Tina Turner

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Tina Turner

Er zijn 4 Tina Turner lookalikes gevonden:

Tina Turner Lookalike (37)
Een foto de lookalike van Tina Turner
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1440 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (7x)
Prijs:
Vanaf:
1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Tina Turner(37) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Haar levenservaring, stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner. Zij laat u genieten van een wervelende show, waarin bekende en minder bekende nummers door haar op onnavolgbare wijze live worden vertolkt.

Tina Turner Lookalike (165)
Een foto de lookalike van Tina Turner
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2087 keer
(info)
Reviews:
4.5/5 (6x)
Prijs:
Vanaf:
1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Tina Turner(165) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Tina Turner Tribute was een logisch gevolg van haar overwinning in de soundmixshow van 2001. Hoe ging dat ook al weer? Voor de liefhebbers, klik hier en zie zelf hoe zij de harten van kijkend Nederland wist te veroveren.

Tina Turner Lookalike (95)
Een foto de lookalike van Tina Turner
Duur: 30 minuten
Live: Playback
Gezien:
1951 keer
(info)
Reviews:
4.2/5 (6x)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Tina Turner(95) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De ´Dutch Tina Turner´ is in Nederland dé nieuwe sensatie, die al menig publiek heeft weten te veroveren. De verschillende hits zullen in snel tempo de revue passeren. Dit, verpakt in een goed geoliede show, zorgt voor entertainment van de bovenste plank. "Dutch Tina Turner" heeft jarenlang ervaring opgedaan door in verschillende travestie-acts haar bijdrage te leveren. Circa drie jaar geleden heeft zij echter besloten om op de solo-tour te gaan.

Tina Turner Lookalike (256)
Een foto de lookalike van Tina Turner
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1249 keer
(info)
Reviews:
4/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Tina Turner(256) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Look a Like gaf in een goed bekeken RTL4 Talentenshow met de naam "My name is"... de ultieme vertolking van Tina Turner, en bracht het tot de finale.