Lookalikes.nl

Sting lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Sting

30 minuten

Live

12380 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Sting kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike en sound a like van Sting zingt alle grote hits uit zijn solocarriëre en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing "IJO" gehalte. Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound a like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.
Stings carriëre bestrijkt nu zo´n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze lookalike is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Sting Look a Like, Sting Imitator, Sting Dubbelganger, Sting Sound a like, Gitaarsolo, Fragile, The Police, Message in a bottle, Roxanne, Eighties, Nineties, Popmuziek, Sound-a-like, Thewinnertakesitall, The winner takes it all
Gemiddelde: 4.3/5

14x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: