U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Mr Bean

Er zijn 2 Mr Bean lookalikes gevonden:

Mr Bean Lookalike (77)
Een foto de lookalike van Mr Bean
Duur: 3x 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1243 keer
(info)
Reviews:
 4.3/5 (7x)
Prijs:

Vanaf:
€ 749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Mr Bean(77) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!

Mr Bean Lookalike (50)
Een foto de lookalike van Mr Bean
Duur: 25 minuten
Live: Live
Gezien:
1178 keer
(info)
Reviews:
 4.4/5 (7x)
Prijs:

Vanaf:
€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Mr Bean(50) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Ooit werkte deze Look a Like in een fabriek als lasser. Dit heeft hij ongeveer 7 jaar gedaan tot op de dag dat hij besloot zich in te schrijven bij een modellenbureau. Niet omdat hij een model wilde worden maar wel om een mime-opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding werd hij ontdekt als het typetje "Mr. Bean".