Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Joe Cocker

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Joe Cocker

Er zijn 2 Joe Cocker lookalikes gevonden:

Joe Cocker Lookalike (38)
Een foto de lookalike van Joe Cocker
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2446 keer
(info)
Reviews:
4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Joe Cocker(38) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Joe Cocker, de nederlandse Joe Cocker, raakt na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgt hij zijn carriëre nauwlettend en al gauw creëert hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act.

Joe Cocker Lookalike (160)
Een foto de lookalike van Joe Cocker
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1720 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (7x)
Prijs:
Vanaf:
795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Joe Cocker(160) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Professionele zanger/entertainer. Deze Look a Like weet als geen ander de juiste indruk achter te laten als de enige echte Joe Cocker imitator. Stijlvol en trendy! Tevens een korte meet & greet na afloop van het optreden!