Lookalikes.nl

Rob de Nijs lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Rob de Nijs

30 minuten

Live

1549 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Rob de Nijs kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wie kent hem niet: Rob de Nijs. Jong en oud zingt bijv Malle Babbe mee in de kroeg of tijdens een feestje, en er zijn al tal van nieuwe versies op dit liedje gemaakt.
Deze imitator kent de liedjes van Rob de Nijs als geen ander en treed met zijn "Puur De Nijs band" met regelmaat op in het theater.

Maar vanaf heden is hij ook solo te boeken.

Hou jij ook zo van de liedjes van Rob de Nijs, zing je ze (bijna) allemaal mee en lijkt het je leuk om hem bijv op jou verjaardag, huwelijk etc op te laten treden.

Boek dan deze imitator en geniet en dans gezellig mee op grote hits als Malle Babbe, Zondag, Hou me vast, Het werd zomer, en nog veel meer.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Rob de Nijs, Imitator, Malle Babbe, Zondag, Hou me vast, Het werd zomer, Jan Klaassen de Trompetter, Voor Sonja doe ik alles, Ritme van de regen, Zet een kaars voor je raam, Dag zuster Ursula, Het Land van Maas en Waal, Nederland, Belgie, Verjaardag, Huwelijksfeest, Trouwfeest, Tentfeest,
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: