Lookalikes.nl

Guus Meeuwis lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Guus Meeuwis

30 minuten

Live

16810 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Guus Meeuwis kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Onze Guus Meeuwis lookalike en imitator is bekend geworden met zijn diversiteit aan stemmetjes, en heeft inmiddels ook een leuke 30 minuten durende Guus Meeuwis-act in elkaar gezet.


Welk nummer je ook zoekt, deze jongere versie van Guus Meeuwis kent alle liedjes en teksten van zijn oudere voorbeeld. En brengt de Brabantse sfeer naar jou feest! Onze Guus Meeuwis lookalike is een echte aanrader!
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Guus Meeuwis, Guus Meeuwis Lookalike, Guus Meeuwis Imitator, Guus Meeuwis Dubbelganger, Guus Meeuwis act, PSV, Stadionconcerten, Bedrijfsfeest, Festival, Personeelsfeest, Tentfeest, Bruiloft, Privefeest, Verjaardag, Het dondert en het bliksemt, Proosten, Brabant, Manon Meijers, Het is een nacht, Kedeng, Kedeng, Carnaval, Groots,
Gemiddelde: 4.3/5

26x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: