Lookalikes.nl

Andre Hazes lookalike (3)

Een foto van de lookalike en imitator van Andre Hazes

45 minuten

Playback

2146 keer (info)

595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

In 2007 maakte deze dame samen met haar tante en haar ouders een cruise met de Tros en vele Nederlandse artiesten naar Mexico, Cayman eilanden en Amerika. Op een avond is er aan boord een karaokeshow en de vraag of ze mee wilde doen. Ze won de eerste prijs. Daarna is alles begonnen voor deze vrouwelijke Look a Like van Andre Hazes.
Haar moeder had een pak van haar vader uit de hut gehaald, hoed erbij, blikkie bier, peukkie en haar tante heeft bakkebaardjes getekend en een ringbaardje met haar oogpotlood.
Bloed, Zweet en Tranen, heeft het gekost, maar de vrouwelijke Andrea Hazes is geboren!
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Andre Hazes, Andrea Hazes, Vrouwelijk, Bloed Zweet en Tranen, De Vlieger, Heineken, Roken, Festival, Hollandstalig, Smartlap, Nederlandstalig, Playback, Bier, Rachel Hazes,
Gemiddelde: 4.2/5

13x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: