Lookalikes.nl

Marco Borsato lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Marco Borsato

30 minuten

Live

20953 keer (info)

1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Marco Borsato kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door de Marco Borsato lookalike gegrepen, zodat een dansende massa ontstaat.

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Deze Marco Borsato lookalike heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: "Is hij het nu echt of niet?" en "Playbackt hij?" Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Hij krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met deze act haalt u een knaller in huis, want deze Marco Borsato lookalike heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit "speciale" lied dan vertolkt worden.

Deze lookalike is ook bekend als schrijver van de megahit "Maak me gek" waar Gerard Joling een enorme hit mee heeft gescoord en is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Marco Borsato, Marco Borsato Lookalike, Marco Borsato Dubbelganger, Marco Borsato Imitator, Rood, Leontien, De Waterkant, Je hoeft niet naar huis vannacht, Zij, Maak me gek, Schrijver, Nederlandstalig, Ik leef niet meer voor jou, Big Brother huis, Meet & Greet, Fotoshoot, Opening, Presentatie, Verassingsact, Tribute, Sound-a-like
Gemiddelde: 4.1/5

28x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: