Lookalikes.nl

Vader Abraham lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Vader Abraham

30 minuten

Live

15775 keer (info)

595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Vader Abraham kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Het Smurfenlied op uw evenement ? Boek dan deze Vader Abraham lookalike act.
Deze lookalike is al jaren fan van Pierre Kartner en dan vooral van zijn gevoelige liedjes zoals, Ik ben nog steeds verliefd op jou, Als je weggaat in de nacht, De Clown ect.

Pierre Kartner geroemd en vergruisd maar zeker een fenomeen met wereldwijde bekendheid en successen van "Hier tot Tokio" met nummers als, Het kleine café en Het Smurfen lied.

Mijn plezier is het om in de huid te kruipen van Vader Abraham en een gezellige act te presenteren met al zijn klassieke hits voor op uw feest of evenement.

Leuk voor verjaardagen, bruiloften maar ook als u bijvoorbeeld uw zaak door Vader Abraham wil laten openen.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Vader Abraham Lookalike, Vader Abraham Dubbelganger, Vader Abraham Imitator, Vader Abraham, Sara, Sarah, Verjaardag, Jubileum, Smurfenlied, Kleine Cafe bij de Haven, Pierre Kartner, Songfestival, Shalalie, Feest, Carnaval, Seniorenfestival, Ouderenmiddag, 50, Mosterd, Nostalgie
Gemiddelde: 4.2/5

17x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: