Lookalikes.nl

Blondie lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Blondie

30 minuten

Live

4039 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Blondie kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

We hebben nu ook een Blondie lookalike en imitator. De naam "Blondie" duidt op de gehele groep/band. Deze zangeres brengt in haar eentje de meest bekende nummers van de groep Blondie. We hadden het ook de Debbie Harry lookalike en imitator kunnen noemen, maar Blondie is wat algemener.
Bijna iedereen kent minimaal wel één nummer van Blondie. Er werden in de voorbije jaren namelijk nogal wat nummers van Blondie gecoverd. De Party Animals deden "Atomic" en Atomic Kitten "The tide is high" en "Denis" (Oorspronkelijk van Randy & The Rainbows) werd onder andere door Georgina Verbaan gecoverd.

Onze lookalike en imitator van Blondie brengt de grootste hits van Blondie in een 30 minuten durend optreden en brengt je weer helemaal terug naar de seventies en eighties.

Herbeleef je jeugdmomenten en geniet van de grootste Blondie hits zoals: Denis, Heart of glass, Dreaming, Atomic, The tide is high, One way or another en Call me.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Blondie, Denis, Heart of Glass, Dreaming, Atomic, The Tide is High, One way or Another, Call Me, Debbie Harry, seventies, eighties
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: