Lookalikes.nl

Marilyn Monroe lookalike (41)

Een foto van de lookalike en imitator van Marilyn Monroe

30 minuten

Live

8186 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Marilyn Monroe kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van dé sexbom van de jaren 50.De lookalike van Marilyn Monroe.
In een half uur durende show zingt deze Marilyn Monroe lookalike de meest bekende nummers van Marilyn Monroe, en heeft ze actieve interactie met het publiek.

Ze draagt tijdens de show replica´s van de roze "Diamonds are a girls best friend" jurk en de witte "Seven Year Itch" jurk.

Natuurlijk ontbreekt de windmachine niet om de bekendste scéne uit Marilyn´s filmcarriëre te laten herleven.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Marilyn Monroe Lookalike, Marilyn Monroe Dubbelganger, Marilyn Monroe Imitator, Sixties, Seventhies, Eighties, Themafeest, Thema-avond, Fotoshoot, Meet & Greet, Diamonds are the girl best friend, Blower, Kennedy, Sexy, Sexsymbool, Sound-a-like
Gemiddelde: 4.2/5

5x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: