U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Laurel and Hardy

Er zijn 2 Laurel and Hardy lookalikes gevonden:

Laurel and Hardy Lookalike (132)
Een foto de lookalike van Laurel and Hardy
Duur: In overleg
Live: Live
Gezien:
1104 keer
(info)
Reviews:
 4.2/5 (11x)
Prijs:

Vanaf:
€ 1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Laurel and Hardy(132) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wacht eens even, een dikke vent met een hele dunne,en allebei een bolhoedje, zijn dat niet……. Jazeker, u ziet het goed, de Look a Likes van Laurel and Hardy.

Laurel and Hardy Lookalike (76)
Een foto de lookalike van Laurel and Hardy
Duur: 2x 35 minuten
Live: n.v.t.
Gezien:
962 keer
(info)
Reviews:
 4.4/5 (5x)
Prijs:

Vanaf:
€ 695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Laurel and Hardy(76) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Terug in de tijd met ´Loorel & Hardie´. Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld; mensen aan het lachen brengen.