Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Frans Bauer

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Frans Bauer

Er zijn 2 Frans Bauer lookalikes gevonden:

Frans Bauer Lookalike (6)
Een foto de lookalike van Frans Bauer
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2255 keer
(info)
Reviews:
4.6/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frans Bauer(6) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Dat Frans Bauer, zijn look a like uitnodigde, om een rol als zijn dubbelganger te spelen in de videoclip van zijn single "Ra Ta Ta Da", zegt natuurlijk al genoeg over de gelijkenis. Maar dat deze look a like net als Frans in een woonwagen is geboren, van dezelfde soort muziek houdt, en ook nog praktisch het zelfde stemgeluid heeft, ontdekte Frans pas toen ze elkaar tegenkwamen.

Frans Bauer Lookalike (1)
Een foto de lookalike van Frans Bauer
Duur: 30 á 35 minuten
Live: Live
Gezien:
4221 keer
(info)
Reviews:
4.4/5 (11x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frans Bauer(1) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Altijd al fan van Frans Bauer geweest? Altijd al graag gewild dat hij een feestje kwam maken bij jou op locatie, maar nooit het budget gehad? Dan is dit nu het juiste moment! Dit is dé Look a Like van Frans Bauer in Nederland, zowel in zijn stemgeluid als in zijn voorkomen. Hij is al jaren actief met zijn optredens in Nederland en België en bekend van televisie. Deze look a like lijkt niet alleen op Frans, als artiest is hij gewoon Frans!