Lookalikes.nl

Rene Froger lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Rene Froger

30 minuten

Live

12057 keer (info)

1.549,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Rene Froger kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Rene Froger lookalike zet met zijn optreden, repertoire, geweldig stemgeluid en orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer.
Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt deze Rene Froger lookalike met regelmaat gevraagd acte de présence te geven op bruisende Jet-Set feesten, bedrijfsevenementen en trouwpartijen in binnen- en buitenland. Hij weet zich daarbij altijd perfect aan te passen aan sfeer, ambiance en publiek.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Rene Froger Lookalike, Rene Froger Imitator, Rene Froger Dubbelganger, Een eigen huis, This is the moment, Number one, Natasja, Helemaal heppie, Sound-a-like
Gemiddelde: 4.3/5

6x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: