Lookalikes.nl

Andre Hazes lookalike (48)

Een foto van de lookalike en imitator van Andre Hazes

30 minuten

Live

11902 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Al een aantal jaar vertolkt deze lookalike de liedjes van André Hazes, en blijkt steeds weer dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel héél veel op zijn idool lijken.
Door vele optredens van deze lookalike in plaatselijke cafés, zalen en partijen, is het nu wel duidelijk geworden dat héél Nederland zijn stem mag horen.

Doe uw ogen dicht en krijg kippenvel van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie die verbluffende gelijkenis.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Andre Hazes, Andre Hazes Lookalike, Andre Hazes Imitator, Andre Hazes Dubbelganger, Thema-avond, Andre Hazes Fans, Roxanne Hazes, Dre Hazes, Ik heb hier een brief voor mijn moeder, De vlieger, Smartlappen, Rachel Hazes, Overleden, 23 september, Zij gelooft in mij, Bier, Heineken, Amsterdam Arena, Samen met Dre, Sound-a-like
Gemiddelde: 4.2/5

5x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: