Lookalikes.nl

Andre Hazes lookalike (49)

Een foto van de lookalike en imitator van Andre Hazes

30 minuten

Live

15170 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Andre Hazes imitator staat al ruim 20 jaar op het podium met nummers van André Hazes senior. Met liefde voor het repertoire zingt hij met volle overtuiging de nummers.
Als rasechte Amsterdammer komt hij erg geloofwaardig over en als je je ogen dicht doet, waan je je bij een optreden van de geliefde Andre Hazes zelf.

Diverse radio en tv programma´s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigden hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow.

Echter André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt. Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geïnteresseerd en zo kreeg hij een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Deze lookalike van Andre Hazes weet als geen ander, hoe hij het uitgebreide Andre Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Andre Hazes, Andre Hazes Lookalike, Andre Hazes Imitator, Andre Hazes Dubbelganger, Thema-avond, Andre Hazes Fans, Roxanne Hazes, Dre Hazes, Ik heb hier een brief voor mijn moeder, De vlieger, Smartlappen, Rachel Hazes, Overleden, 23 september, Zij gelooft in mij, Bier, Heineken, Amsterdam Arena, Samen met Dre, Sound-a-like
Gemiddelde: 4.4/5

16x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: