Lookalikes.nl

De Andre Hazes lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 6859 keer (info)
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Andre Hazes(49) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze imitator staat al ruim 20 jaar op het podium met nummers van André Hazes senior. Met liefde voor het repertoire zingt hij met volle overtuiging de nummers.
Als rasechte Amsterdammer komt hij erg geloofwaardig over en als je je ogen dicht doet, waan je je bij een optreden van de geliefde Hazes zelf.

Diverse radio en tv programma´s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigden hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow.

Echter André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt. Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geďnteresseerd en zo kreeg hij een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: