Lookalikes.nl

Jan Smit lookalike (14)

Een foto van de lookalike en imitator van Jan Smit

30 minuten

Live

9192 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze imitator kreeg jaren geleden landelijke bekendheid door zijn TV- en radio-optredens als Jan Smit. De echte doorbraak kwam na zijn optreden in het TV-programma "My Name Is...", waar hij als Jan Smit de halve finale haalde en de zaal op zijn kop kreeg.


In het najaar van 2014 was deze imitator van Jan Smit te zien in het SBS6 programma "the Winner takes it all" en ook daar ging hij met glans door naar de finale.

Vervolgens werd hij door Carlo Boszhard in 2020 gevraagd voor het 11e seizoen van de TV-Kantine als Jan Smit imitator.

Grote vraag op de socials aan de makers van De TV Kantine was:
Wie zet toch die ijzersterke Jan Smit imitatie neer?

Wij hebben het antwoord: Dat is onze "Jan Smit" imitator.


Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Jan Smit Lookalike, Jan Smit Dubbelganger, Jan Smit Imitator, Leef nu het kan, Volendam, Nick en Simon, Als de morgen is gekomen, Boob Boom Bailando, Als de nacht verdwijnt, Gehandicapten, Nederlandstalig, Hollandse feesten, Carnaval, Privefeesten, Piratenfestijn, My Name is Jan Smit, Jan Smit, Sound-a-like, The winner takes it all, thewinnertakesitall, Volendam, TV-Kantine, Carlo Boszhard
Gemiddelde: 4.3/5

6x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: