Lookalikes.nl

Boy George lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Boy George

20 minuten

Live

18302 keer (info)

1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Boy George kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike van Boy George startte zijn carriere in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia.
Deze Boy George lookalike lijkt niet alleen sprekend, ook zijn stem is werkelijk zodanig lijkend dat Boy George zelf zeer onder de indruk is van deze act.

Inmiddels heeft de Boy George lookalike zijn act verder verfijnd en wordt hij alom geprezen om zijn werkelijk perfecte live imitatie.

In een 20 minuten durend optreden zingt de Boy George imitator de bekendste hits van Culture Club en zet hij keer op keer een groot feest van herkenning neer. Met nummers als: Do you really want to hurt me, It´s a miracle, Karma Chameleon, Victims en I just wanna be loved worden de jaren 80 weer tot leven gebracht.

De lookalike van Boy George is de onmisbare schakel op (jaren 80) evenementen, discotheken, festivals en clubs.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Boy George Lookalike, Boy George Dubbelganger, Boy George Imitator, Culture Club, Karma Chameleon, Everything I own, Top2000 2012, Sound-a-like, Shownieuws, Las Vegas, SBS6,
Gemiddelde: 4.2/5

18x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: