Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Lady Gaga

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Lady Gaga

Er zijn 2 Lady Gaga lookalikes gevonden:

Lady Gaga Lookalike (226)
Een foto de lookalike van Lady Gaga
Duur: 20 minuten
Live: Live
Gezien:
1333 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (4x)
Prijs:
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Lady Gaga(226) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze intrigerende look a like zet een fascinerende vertolking van Lady Gaga neer: Ze ziet eruit als Gaga, zingt als Gaga, beweegt als Gaga, en creeert geweldige outfits. Haar performances zijn pakkende "short stories" met veel energie en verschillende looks, om zelfs het meest veeleisende publiek te entertainen!

Lady Gaga Lookalike (186)
Een foto de lookalike van Lady Gaga
Duur: 20 minuten
Live: Live
Gezien:
1734 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Lady Gaga(186) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Vanaf 1 mei 2010 is de look-a-like en imitator van Lady Gaga beschikbaar voor optredens in Belgiƫ, Nederland, Duitsland en op aanvraag zelfs in de rest van Europa.