Lookalikes.nl

Michael Jackson lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Michael Jackson

30 minuten

Playback

19584 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Michael Jackson kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike en imitator is al jarenlang een professionele entertainer. Bij grote en kleine evenementen brengt hij Michael Jackson weer tot leven, en dit doet hij met veel podium ervaring.
Niet alleen een geweldige lookalike, maar ook een wonderbaarlijke Tribute artiest. Hij betrekt bekende hits en geweldige kostuums bij zijn optredens.

Deze lookalike en imitator is al sinds 2007 bezig met zijn Michael Jackson act.
Hij heeft al in verschillende landen opgetreden.

Wil je de magie en de kracht van Michael Jackson herleven?
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Michael Jackson, Michael Jackson Look a Like, Michael Jackson Imitator, Michael Jackson Dubbelganger, Thriller, Billie Jean, Tribute, Look a Like, Playback, Dans, Imitator, Show, Kleding, Beat It, Man in the Mirror, Smooth Criminal, Timor Steffens, Madonna, Bad, The King of Pop, Danser, Utopia,
Gemiddelde: 5.0/5

5x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: