Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl

U bent hier: Home :: Alle lookalikes van Frank Sinatra

Home| Contact| Vragen| Lookalikes| Aanmelden| Bekeken acts 

De lookalikes van Frank Sinatra

Er zijn 2 Frank Sinatra lookalikes gevonden:

Frank Sinatra Lookalike (27)
Een foto de lookalike van Frank Sinatra
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2221 keer
(info)
Reviews:
4.3/5 (3x)
Prijs:
Vanaf:
1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frank Sinatra(27) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Als de Nederlandse Frank Sinatra en voormalig winnaar van Hennie Huisman`s Soundmixshow werkt deze persoon momenteel succesvol in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje en de Scandinavische landen.

Frank Sinatra Lookalike (13)
Een foto de lookalike van Frank Sinatra
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
1772 keer
(info)
Reviews:
4.7/5 (3x)
Prijs:
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frank Sinatra(13) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd F.I.P. gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij Idols.