Lookalikes.nl

Frank Sinatra lookalike (13)

Een foto van de lookalike en imitator van Frank Sinatra

30 minuten

Live

7558 keer (info)

1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Frank Sinatra kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Het succes van de lookalike van Frank Sinatra is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd deze lookalike gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij Idols.
Vervolgens heeft hij een daverend optreden verzorgd in de Idols "backstage" show waarbij hij tevens een nummer ten gehore bracht met 4 vrouwelijke finalisten van Idols; Floortje, Angelique, Ellen en natuurlijk Idols winnares Rafaëla. Een optreden wat niet snel vergeten zal worden.

Eenmaal de stem van deze Frank Sinatra imitator te hebben gehoord wordt je nog meer op het verkeerde spoor gezet met de vraag of dit nu live wordt gezongen of niet....
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Frank Sinatra, Frank Sinatra Lookalike, Frank Sinatra Dubbelganger, Frank Sinatra Imitator, Seventies, Sixties, Themafeest, Sound-a-like, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Gemiddelde: 4.7/5

3x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: