Lookalikes.nl

Annie de Rooij lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Annie de Rooij

30 minuten

Live

16606 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Annie de Rooij kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Voor wie alles al heeft gezien en gehoord kunnen wij zeggen dat we een nieuwe top-act in huis hebben. Hij is de lookalike, en nog gekker dan de echte Annie de Rooij (alias Paul de Leeuw).
Met zijn vertolking van o.a. de Regenboog, De schreeuw van de Leeuw en Ik heb je lief is het of de echte op het podium staat!
Aangevuld met de nodige humor van Bob de Rooij en hits als Country Roads en Manuela zet hij elke zaal volledig op z´n kop!
Deze lookalike was ook finalist in de soundmixshow van Henny Huisman.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Paul de Leeuw, Annie de Rooij Lookalike, Annie de Rooij Imitator, Annie de Rooij Dubbelganger, Bob de Rooij, Filmpje, Typetje, Sound-a-like,
Gemiddelde: 4.2/5

9x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: