Lookalikes.nl

Shirley Bassey lookalike (280)

Een foto van de lookalike en imitator van Shirley Bassey

30 minuten

Live

371 keer (info)

1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Shirley Bassey kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Shirley Bassey imitator werd een nationale bekendheid toen zij in 1992 glansrijk de Soundmix Show won met haar versie van Shirley Bassey "This is my life".
Met talloze optredens in binnen en buitenland en op televisie en radio, heeft zij een groot publiek weten te bereiken. Deze Shirley Bassey imitator treedt op, tijdens zowel kleine als grote feesten.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Shirley Bassey, Imitatie, Imitator, Look a Like, This is my life, Soundmixshow, Zangeres, Big Spender, Goldfinger, Diamonds are forever, Love Story,
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: