Lookalikes.nl

Mr Bean lookalike (77)

Een foto van de lookalike en imitator van Mr Bean

2x 30 minuten

Live

8522 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Mr Bean kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!
Met creaties van de geestelijk vader van "Mr. Bean" -Rowan Atkinson- deed de imitator in het land vele promotieactiviteiten voor de Atkinsonsfilms: Bean the Movie, Johnny English en KeepingMum. Dit monde uit in het kinderprogramma Blinq waar hij een masterclass visual humor gaf aan een kleine grote fan van Rowan Atkinson. Fotoshoots voor QuickNet, Nederlandse Spoorwegen, KRO en Koffievoordeel volgden. In de shoot voor Koffievoordeel is de dubbel in 2014 en 2015 met een vette knipoog naar George Clooney het gezicht van het koffiemerk. Hij werd door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de Britse acteur en verzorgde de imitator internationale optredens in Doha, de hoofdstad van Qatar. Daarnaast is hij op het witte doek te zien in de commercial van de Foroxity bioscopen in Sittard en Roermond. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm.

Animatie
Bean mengt zich graag tussen de aanwezigen. In Bean´s geheel eigen wereldje helpt hij mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt vrolijk de dansvloer onveilig.

Promotie activiteiten
Door u te onderscheiden van uw concurrenten geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Door bijvoorbeeld potentiële klanten op ludieke wijze te laten ontvangen.

Shoots
Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen
Op verzoek speelt Mr. Bean graag in op uw wensen.
Boekingen:
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Mr Bean, Mr Bean Lookalike, Mr Bean Dubbelganger, Mr Bean Imitator, Feest, Opening, Teddybeer, Event, Mini Cooper,
Gemiddelde: 4.3/5

7x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: