Lookalikes.nl

Sting lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Sting

30 minuten

Live

9362 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Sting kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike en sound a like van Sting zingt alle grote hits uit zijn solocarriŰre en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing "IJO" gehalte. Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound a like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.
Stings carriŰre bestrijkt nu zo┤n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze lookalike is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Sting Look a Like, Sting Imitator, Sting Dubbelganger, Sting Sound a like, Gitaarsolo, Fragile, The Police, Message in a bottle, Roxanne, Eighties, Nineties, Popmuziek, Sound-a-like, Thewinnertakesitall, The winner takes it all
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht ˇˇk interresant:
Deel deze pagina: Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl 2022©