Lookalikes.nl

De Prinses Beatrix lookalike - Biografie

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Prinses Beatrix
Duur: Maximaal 60 minuten
Live: Live
Gezien: 4941 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Prinses Beatrix(15) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Wilt u van uw (winkel)opening, bedrijfsfeest, jubilea, verjaardag of trouwfeest een speciale en gedenkwaardige dag maken? Nodig de look-a-like van Koningin Beatrix dan uit! Zij kan van alles voor u betekenen, van het houden van een (door u gemaakte) speech tot het doorknippen van lintjes en van het openen van een nieuwe winkel of nieuw pand tot het schudden van handjes.
Voor een speech heeft zij tijdens het optreden een geluidsinstallatie nodig. Meestal is er aan het begin van het optreden een klein kind dat een bos bloemen aan Koningin Beatrix aanbiedt. Hierna zal zij haar speech houden en daarna nog eventueel handen schudden of met de genodigden praten of bijvoorbeeld de winkel openen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een optreden van Koningin Beatrix een nog leuker aanzien te geven.Ten eerste is er bij een optreden van Koningin Beatrix altijd een hofdame aanwezig. De hofdame is tijdens het optreden de rechter hand van de Koningin. Zij pakt bijvoorbeeld de bos bloemen aan of geeft de speech aan de Koningin.

Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om voor het optreden een limousine te huren waarmee de Koningin aan zal komen. Indien gewenst kunnen er ook nog twee bodyguards ingehuurd worden om het optreden een realistischer aanzien te geven. Zij kunnen het publiek op afstand houden en dienen tevens om de veiligheid te handhaven.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: