Lookalikes.nl

Snoop Dogg lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Snoop Dogg

15 minuten

Live

2465 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Snoop Dogg kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Snoop Dogg lookalike werd in 1971 geboren in Den Haag en groeide vanaf zijn zevende jaar op in Rotterdam, waar hij op 17 jarige leeftijd zijn ouderlijk huis verruilde voor het avontuurlijke leven van de straat. In 1988 had hij zijn eerste rap optreden en hing hij rond met bekende namen uit de Rotterdamse Hiphop scene als Alee Rock, Def Rhymz, Postmen, Uniq en vele anderen.

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Vanaf 1992 viel het veel mensen op dat hij een sterk uiterlijke gelijkenis vertoond met Hiphop icoon Snoop Dogg en werd hij hier dagelijks met positieve opmerkingen en verbazing mee geconfronteerd. Met deze complimenten wist hij toen nog niet om te gaan en heeft hij er jaren over gedaan, om deze gewaarwording ergens een plek te kunnen geven.

Uiteindelijk werd hem in 1995 een mogelijkheid geboden, om als lookalike van Snoop Dogg een surprise act op te voeren in Polen. Aangezien hij toen nog niet besefte dat de een het ander niet hoeft uit te sluiten, duurde het nog flink wat jaren alvorens dat kwartje viel. In 2011 besloot hij uiteindelijk om zich in te schrijven bij een artiestenbureau, dat hem onder andere een opdracht voor Greenpeace opleverde.

Als Snoop Dogg lookalike deed hij onder ander opdrachten voor RTL, Spotify, Fun X, Nederlandse film “De Masters” en Hollands Got Talent, maar zijn meest memorabele opdracht tot nu toe was in 2020. Toen stond hij op de catwalk in Parijs, tijdens de Paris Fashion Week en kwam hij met het kledingmerk Vetement in de Voque.

Deze Snoop Dogg lookalike is te boeken als Model, Host en/of met zijn tribute act “Bacc On Death Row, waarbij hij onder andere bekende klassiekers als “Gin & Juice, What’s My Name en Drop It Like It’s Hot” ten gehore brengt. Een absolute smaakmaker die het publiek weet te entertainen.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Snoop Dogg, Lookalike, Dubbelganger, Imitator, Rapper, Rap, Coffeeshop, Reclame, Fotoshoot, Optreden, Drop It Like It's Hot, What's My Name,
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: