Lookalikes.nl

De Bono lookalike - Boekingen

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Bono
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4633 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Bono(9) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

- Boekingsformulier -

U wilt de lookalike van Bono boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of de lookalike van Bono op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij én u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie, binnen 15 minuten, niet ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma. (Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

*

*

*

*

*

* (dd-mm-jjjj)

(Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)

in

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van de lookalike van Bono. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.