Lookalikes.nl

De Cristiano Ronaldo lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Duur: 1 uur
Live: Acte de présence
Gezien: 19547 keer (info)
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Cristiano Ronaldo(173) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.


Deze Look a Like word al jaren vergeleken met Ronaldo maar nam het zelf allemaal niet zo serieus.Maar in zijn vakantie periode in spanje werd hij dagelijks meerdere malen door vele vreemde aangesproken als Ronaldo.Zijn vrienden hadden dit al eerder opgemerkt, maar hij zag het zelf niet zo.De gebeurtenis op vakantie was echt de druppel die hem deed vertellen dat hij hier iets mee moest gaan doen.

Naar veel aandringen van zijn omgeving
benaderde hij Foppers in Concert, om ook hem te gaan plaatsen en in te zetten voor reclamespots en Meet en Greets.

Nogmaals: Deze persoon is niet alleen een Look a Like, maar ook een fan die alles weet en tot het voetballen toe probeert te imiteren.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: